Februari månads Euro Lotto Mega Fredag Luxury pris avslöjas

Efter tio brittiska Euro Lotto spelare vann 1.000.000 £ och en jorden-runt-världen resa i fredagens Mega Fredag Millionaire Maker lottodragning, har det avslöjats att februari vinnare kommer att få samme kontantbelopp plus en safari resa till Sydafrika som också kommer att omfatta en chans att skapa och behålla en diamantsmycke.

Månadens Mega fredag drar landar den 27 februari med tio fler vinnare skapas, varje anspråk på VIP-resa för sig själva och tre gäster. Du kommer att flyga business class till Pretoria, där du kommer att bo på plysch 131 Herbert Baker Street Hotel innan du för Kapstaden ombord överdådiga Blue Train. Du kommer att stanna för att besöka DeBeers diamant museet vid Kimberley innan du fortsätter till din destination.

mega fredag dragning euro lotto

Väl i den livliga stad, med sin spektakulära utsikt över Taffelberget, kommer du släppe in till Uwe Koetter Jewellers där du kommer att skapa en unik del av diamantsmycke upp till värdet av £ 25,000 efter en konsultation med en av företagets formgivare. Smyckena kommer sedan att produceras i egen regi och du kommer att kunna antingen ta den med dig eller har det couriered hem utan extra kostnad.

Din vistelse i Cape Town kommer att pågå i två nätter, med boende på femstjärniga Ellerman House Hotel. Du kommer då att flyga till Port Elizabeth och bo i Shamwari Game Reserve i fyra nätter. Du kommer att bo i en lodge och våga dig ut två gånger om dagen på spelets enheter där man kunde se en rad majestätiska djur inklusive lejon, elefanter och noshörningar.

Alla dina flyg, boende och måltider kommer att ges som en del av priset, vilket innebär att du bara behöver för att doppa i din £ 1.000.000 när du kommer till Duty Free på flygplatsen på väg hem!

Euro Lotto är tillbaka i morgon kväll med en jackpott värd £ 23.000.000 (31 miljoner €) och biljetter finns till försäljning nu både online och hos auktoriserade återförsäljare.

12 feb 2015