Par vinna £ 1 miljon i EuroMillions Efter Rädda kupong från Korgen

Skotsk par slog det lyckliga två gånger efter att rädda en vinnande EuroMillions kupong som hade kastats i papperskorgen. Soldat Geordie Rhodick kontrollerade hans nummer för huvud lotto dragning och på att hitta att han inte hade någon vinnande match, kastas lottokupongen med resten av återvinning. Tack och lov, hans fru Betty hämtade posten på ett infall, tog det till en lokal auktoriserad återförsäljare och upptäckte att de hade matchat den automatiskt genererade koden och ösa £ 1.000.000 Millionaire Maker vinst!

Betty, 63, avslöjade att Geordie hade återvänt från banken, och sade att han inte hade några pengar, men hon kunde ändå inte förklara varför hon hade tänkt att gräva i papperskorgen för att plocka upp Euromillions lotto kupongen och ta den till butiken. Hon påminde chefen för RS McColls butiken synligt skaka när han insåg storleken på vinsten, innan du bjuder in Betty i en back rum att bryta nyheter.

 

/euromillions-i-korgen.jpg

Paret från Lochgilphead i Argyll, har förbundit sig att göra sitt första köp en överraskning semester för Betty's mor, följt av en £ 25.000 utbetalning till vart och ett av sina sex barn. Det fanns dock ingen streck till en tropisk strand för Geordie, som firade sin lycka genom att samla in pengar till Armed Forces Day i sin egenskap av ordförande för den lokala kommittén.

Om du köper fysiska kuponger till ett lotteri, är det viktigt att du registrerar på baksidan för att bevisa att du äger, förvara dem på ett säkert ställe. Tänk på att både Lotto och EuroMillions i Storbritannien har kompletterande spel - Lotto Lotteri och miljonär Maker - där priserna vinns genom att matcha en speciell kod tryckt på din biljett, så se till att leta upp dessa resultat också. Dessa kuponger kan köpas online från Sverige.

Den Rhodicks var extra tur att Betty trodde att omvärdera sin post, men många lotterivinster går fortfarande outtagna varje år. Det är en enastående Lotto jackpot på £ 3.000.000 från dragningen på onsdag 17 december 2014 på erbjudandet, men ovetande spelare behöver kontakta lotteri tjänstemän från måndag 15 juni till få sin oväntade. Biljetten köptes i Stirling i centrala Skottland och, om ingen presenteras den av brytdatum, priset och det intresse som det har upplupna kommer att överföras till det nationella lotteriet "Goda saker" fond.

8 jul 2015