Hur skulle du spendera Kvällens EuroMillions Jackpot?

Med mindre än 12 timmar kvar till kvällens EuroMillions lottodragning, måste frågan ställas: Vad skulle du göra om du vann jackpotten?

En livsförändrande 44 £ miljoner (60 miljoner €) erbjuds i kvällens dragning, bara tänka vad du kan göra med den typen av kontanter; du kunde leva ut ditt liv i en rymlig lägenhet med utsikt över Medelhavet, eller stanna närmare hemmet och köpa din drömfastighet på landsbygden. Vill du uppgradera din TV, din bil eller din semester?

I juni 2010, Nigel och Sharon Mather förverkligat drömmen, landar en enorm EuroMillions vinner och tar hem ett pris värt över £ 12,4 miljoner. Paret från Sale, Greater Manchester, semestra på en husvagn park i Somerset när de köpte Lucky Dip biljetten. Det är säkert att säga att de har njutit några lite mer exotiska semestrar sedan. I en intervju med Daily Mirror, förklarade Nigel hur hans episka året slutade med stil:

"Den första julen efter att vi vann var den första julen utanför jag någonsin haft, så tog vi 18 personer till Jamaica."

 

Så snart pengarna var på konto, Sharon, som hade arbetat deltid för Trafford rådet, lämnade sitt jobb. Nigel å andra sidan, fortsatte att arbeta, och investera i flera företag.

Det handlar inte bara om investeringar för ivrig Manchester City supporter. Han har också köpt en låda på Etihad stadium, liksom köper aktier i tre tävlingshästar, som alla är utbildade ex-fotbollsspelare Michael Owens stall.

Det var inte bara Nigel och Sharon som gynnats av den oväntade. Efter döden av Nigel brorsdotter från en ovanlig form av benmärgscancer vid en ålder av bara 18, hade paret lovat att hjälpa hospice där hon hade behandlats. EuroMillions vinna hjälpte paret hålla fast vid sitt ord.

Paret lever nu i en gigantisk herrgård, med all den lyx du kan tänka dig. Nigel skojade: "Vi sade till de tidigare ägarna, om du lämnar ljuskrona i vi ska köpa hus, och de kom överens om." En gång varje rum i huset omarbetades för att tillgodose familjens behov, började extravaganta objekt att rulla in , inklusive ett akvarium, badtunna och toppmodeller av bilar.

Nu, tänk vad du kan göra med nästan fyra gånger så mycket pengar! Vill du förnuftigt investera för framtiden, eller gå på en galen utgifterna spree? Vill du, som Nigel och Sharon, ägna en tanke åt välgörenhet och de mindre lyckligt lottade än du själv?


Om du ville ha att miljoner £ 44 för dig själv i slutet av kvällen, helt enkelt köpa din EuroMillions biljett för en chans att vinna kvällens jackpot. Du hade bättre bråttom, men eftersom försäljningen nära till 19:30 GMT (20:30 CET). Lycka till!

8 jan 2016